Nieuw seizoen Temptation Island heeft bekende Nederlanders als deelnemers

temptation island

Vier bekende koppels gaan de relatietest aan

We smullen al drie seizoenen lang van Temptation Island op RTL 5 en Videoland. Twee Nederlandse en twee Vlaamse koppels gaan, zoals het programma het noemt, de ultieme relatietest aan. Gezien de enorme populariteit van dit seizoen én het vorige seizoen, besluit Videoland om een extra seizoen tussen de normale seizoenen op te nemen. En deze wordt wel heel speciaal!

Temptation Island VIP.

Exclusief

Anders dan vorige seizoenen, wordt Temptation Island VIPS exclusief op Videoland uitgezonden. Ook zijn de oude, vertrouwde presentators Rick Brandsteder en Annelien Coorevits niet aanwezig. In plaats daarvan presenteren Kaj Gorgels en Yolanthe Sneijder-Cabau dit bijzondere seizoen. De opnames zijn op dit moment volop aan de gang. Niet in Thailand zoals de vorige seizoenen, maar in Mexico.

Uitzending

Lang hoeven we niet te wachten op de nieuwe afleveringen: 7 juni is de eerste aflevering te zien op Videoland. Wie er mee doen, is nog niet bekend. Wel publiceerde Videoland een promotiefilmpje met daarin een sneak peak van een stel dat meedoet. Domien Verschuuren van 3FM denk dat hij heeft ontdekt wie dit koppel is, namelijk Boer Zoekt Vrouw-deelnemer Tom en zijn vriendin. Ook wordt er al druk gespeculeerd over mogelijke andere koppels. Wij zijn erg benieuwd! Wie denk jij dat meedoet?

Lees ook: Nicolette (15) is woest omdat ze ‘maar’ 800 euro zakgeld krijgt: “Daarvan kan ik toch niet van leven?”

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Lindanieuws | Beeld: Videostill Videoland