Opgeluchte molloten: nieuw seizoen Wie is de Mol al opgenomen

wie is de mol

Fans van het programma hoeven zich geen zorgen te maken

Veel opnames van tv-programma’s kunnen vanwege het coronavirus niet meer doorgaan. Fans van het populaire Wie is de Mol vreesden dat dit ook zou gelden voor het nieuwe seizoen van het spelprogramma, maar dit is niet het geval. De AVTROTROS bevestigt aan het AD dat het nieuwe seizoen, dat na te zomer te zien is, al op de rol staat. Een grote opluchting voor alle ‘molloten’.

Finale reguliere seizoen

Slechts drie dagen geleden vond de finale van het laatste reguliere seizoen van Wie is de Mol plaats. Vanwege het coronavirus was er dit jaar geen publiek bij aanwezig. In de finale werd onthuld dat zanger Rob Dekay dit jaar de mol was. Ook werd een nieuw seizoen aangekondigd, dat net na de zomer op de buis te zien zal zijn.

Opvolger twintigste seizoen

Fans van het populaire spelprogramma moeten normaal gesproken altijd ongeveer een jaar wachten op een volgend seizoen, maar het twintigste seizoen krijgt dus een snellere opvolger. Welke kandidaten aan het volgende seizoen meedoen, is vooralsnog niet bekend. Dat het programma ondanks het coronavirus gewoon uitgezonden gaat worden, is dus wel een feit.

Lees ook: Opnames GTST stilgelegd door coronavirus

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill