Zó ziet de mysterieuze nieuwe liefde van Sonja Bakker eruit!

Sonja

Wat een leukerd!

Enkele maanden geleden maakte Sonja Bakker bekend te gaan scheiden van haar toenmalige echtgenoot Jan Reus. De twee waren vier jaar lang samen maar besloten toch een einde te maken aan hun huwelijk. Sinds twee maanden heeft Sonja een nieuwe liefde.

Sonja is weer verliefd!

Vakantie
De nieuwe liefde van Sonja heet Barry en de twee zijn sinds twee maanden een setje: “Het liefste had ik het nog een tijdje stil willen houden omdat Barry en ik elkaar nog een beetje aan het aftasten zijn. Maar ik ga er ook niet om liegen,” vertelt de 43-jarige dieetgoeroe in gesprek met Story. Eerder deze maand is het tweetal op vakantie gegaan naar Dubai, wat best snel is vindt Sonja zelf: “Ze zeggen wel eens dat je elkaar het beste leert kennen als je samen op vakantie gaat, omdat je dan dag en nacht samen bent. Als je daarna nog samen verder wilt zit het wel goed. In ons geval klopt dat zeker.”

Parijs
Inmiddels hebben ook Sonja’s kinderen kennis gemaakt met de nieuwe vriend van hun moeder. Volgens Sonja klikt dat: “Ik wilde dat ze het van mij zouden horen en niet van een schoolvriendje die het ergens had opgevangen. Ze hebben Barry intussen ontmoet en het klikt goed tussen hen. We zijn zelfs vorig weekend met zijn allen naar Parijs geweest om daar kerstinkopen te doen.” En zó ziet Sonja haar nieuwe vlam eruit!

Lees ook: Sonja Bakker vertelt openhartig over scheiding: ‘ik ben sterk genoeg om van mezelf te houden’ 

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Nu.nl | Beeld: Videostill RTL