Dit wordt de nieuwe presentatrice van Hotter than my Daughter

Wie wordt de opvolger van Gordon en Patty? 

In het programma Hotter than my Daughter wordt er flink wat aandacht besteed aan de beschamende, of soms veel te pikante kledingkeuze van moeders. Gordon presenteerde deze fantastische serie vijf jaar lang, maar gaf vorig jaar het stokje door aan Patty Brard. Dit jaar verandert het bekende RTL-programma opnieuw van presentatrice, namelijk: Bridget Maasland! 

De 44-jarige Bridget heeft een nieuw vierjarig contract getekend bij RTL.

Bridget Maasland

Dat Bridget de laatste tijd veel aanwezig is op de Nederlandse televisie is ons allemaal niet ontgaan. Sinds kort presenteert zij de kennisquiz De Zwakste Schakel, wat in de avonduren voor enorm veel kijkcijfers zorgt. Dat ze nog een programma gaat presenteren, komt niet helemaal als een verrassing voor de blondine. “Gezien het succes van De Zwakste Schakel, krijgt dit vast een vervolg”, zei ze destijds tegen RTL Boulevard. Aankomende zomer presenteert Bridget samen met Art Rooijakkers de latenighttalkshow Zomer met Art. Er komen dus veel nieuwe dingen aan voor Bridget.

Hotter than my Daughter

In het programma Hotter than my Daughter bezoekt Bridget de bijzonder geklede moeders, om samen met hun dochter een metamorfose onder te gaan. Voorheen leidde Gordon deze metamorfoses, waarna Patty Brard dit oppakte. Vanaf het volgende seizoen is het Bridget haar kans om de dochters bij te staan. We kunnen niet wachten!

RTL

Na een korte periode bij SBS keerde Bridget in 2016 weer terug bij RTL Boulevard. Hier was Bridget tussen 2007 en 2012 ook al actief aan het werk, maar in de tussentijd heeft ze een kleine uitstap gemaakt. Bij SBS presenteerde Bridget onder andere Shownieuws. Afgelopen donderdag tekende Bridget een contract bij RTL voor vier jaar. De zender maakte bekend dat naast Hotter than my Daughter, Bridget ook verbonden blijft aan RTL Boulevard.

Lees ook: Misdaadjournalist Peter R. de Vries wordt weerman. 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Unsplash