Prachtig! Dit zijn de nieuwe staatsieportretten van Willem-Alexander en Máxima

staatsieportretten Willem-Alexander Maxima

Wat zien ze er beiden fantastisch uit

Dit jaar is het zo ver: koning Willem-Alexander viert zijn eerste jubileum als koning van ons land. Op maandag 30 april is hij alweer vijf jaar officieel ons staatshoofd. Reden genoeg om dit te vieren met een aantal nieuwe staatsportretten van hem en zijn prachtige vrouw Máxima. 

Maandag 30 april is het precies vijf jaar geleden dat Koning Willem-Alexander werd ingehuldigd.

Officieel staatshoofd

Terwijl wij in heel Nederland de 51e verjaardag van de koning vieren in elke stad van ons land, is er ook nog een andere belangrijke viering. De koning is 30 april officieel vijf jaar ons staatshoofd. Traditiegetrouw wordt dit onder andere gevierd met een aantal prachtige nieuwe staatsportretten. Fotograaf Erwin Olaf had de eer om ons koningspaar vast te leggen op camera.

Favoriete fotograaf

Onlangs maakte Erwin Olaf nog een prachtige staatsieportretten van prinses Beatrix ter ere van haar 80e verjaardag. Mede hierom kunnen we wel stellen dat Erwin een van de favoriete fotografen is van het Nederlandse koningshuis. Op het Instagram-account Koninklijkhuis zijn vandaag vijf wonderschone nieuwe staatsieportretten gedeeld van koning Willem-Alexander en Máxima.

Dit artikel bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: © RVD – Jeroen van der Meyde