Oeh! Nieuwe twist in het volgende seizoen van B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde

Het nieuwe seizoen gaat er weer iets anders uitzien

Hoewel het derde seizoen van B&B Vol Liefde nu in volle gang is, zijn de makers alweer bezig met het maken van een nieuw seizoen. We kunnen ons dus verheugen op een vierde seizoen, volgende zomer! En nog meer leuk nieuws: we kunnen een leuke nieuwe twist verwachten, zo onthullen de makers. 

Zuiderburen

Het einde van het huidige seizoen van B&B Vol Liefde is nog lang niet in zicht, maar op dit moment wordt er alweer met man en macht gezocht naar deelnemers voor het nieuwe seizoen. Op de website van Blue Circle luidt een oproep, met daarbij een opvallende uitspraak. “Naast single Nederlanders mogen single Belgen zich ook melden”, klinkt het. Aha! In het nieuwe seizoen gaan we dus niet alleen meer Nederlandse eigenaren zien, maar doen onze zuiderburen ook mee.

Buiten Europa

Maar België heeft toch al een soortgelijk programma? Ja, dat klopt. In België wordt het programma B&B Zoekt Lief uitgezonden, maar dit programma richt zich alleen op B&B-eigenaren in Frankrijk. En tevens zijn deze aflevering 25 minuten korten dan de Nederlandse versie.

Daarnaast hoopt het programma in het volgende seizoen meer eigenaren buiten Europa te vinden. In het huidige seizoen heeft alleen Martijn een B&B buiten Europa, namelijk in Thailand. Spannend!

B&B Vol Liefde is sinds 10 juli van maandag tot en met vrijdag om 20.30 uur te volgen bij RTL 4. Alle afleveringen zijn ook te zien op Videoland. 

Lees ook: Claudia uit B&B Vol Liefde krijgt twee afwijzingen op haar verjaardag

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde