Toch nog liefde gevonden: dit is de nieuwe vriendin van boer Geert

Geert

Heeft deze vrouw dan wel de wauw-factor waar Geert zo naar verlangde?

Helaas, tussen boer Geert en Angela werd het niets. Tijdens hun citytrip zagen Boer zoekt Vrouw-kijkers dat Geert met de verfijnde tact van een neushoorn en een kop koffie in de hand aan Angela verkondigde dat hij het tussen hen niet zag gebeuren. Toch bleef de liefde niet lang weg voor Geert. De boer is nu erg gelukkig met Ingrid.

Tour de Boer

In een interview met het AD vertelde Geert onlangs nog dat zijn vriendin Ingrid de camera liever niet opzoekt. Ze houdt wel van haar privacy. Voor boerin Annemiek maakte Ingrid daarentegen een uitzondering. Annemiek, die net als Geert de liefde zocht in Boer zoekt Vrouw, gaat op bezoek bij alle andere boeren. Ze heeft haar bezoekjes uitgeroepen tot de Tour de Boer.

Geert en Ingrid

Samen met Geert, zijn Ingrid, boer Geert Jan en een vriendin van haar dronk Annemiek gezellig een wijntje. Dat moment moest uiteraard vereeuwigd worden en de foto die ze maakte, plaatste ze op Instagram. Op de foto zien we dan ook eindelijk de verliefde Geert en zijn stralende Ingrid.

De Tour de Boer van Annemiek bleef niet bij Geert Jan en bij Geert. Ze bracht ook nog een bezoekje aan Jan en aan Bastiaan en Milou.

Lees ook:Boer Jan vertelt over ontmoeting tussen Nienke en zijn kinderen

Bron: Instagram Annemiek Koekoek, AD | Beeld: KRO NCRV, Linelle Deunk