Even loeren: dit is de nieuwe liefde van Thomas Berge

thomas berge vriendin

Zijn nieuwe vlam ken je misschien al van televisie

Thomas Berge is in de wolken met zijn nieuwe vriendin. De zanger heeft sinds kort een relatie met model en voormalig realityster Adinda Kennedy, zo laat zijn management weten.

Stralend

Aan Shownieuws onthulde Thomas eerder al dat hij zo straalde omdat hij ‘iemand heel erg leuk vond.’ Inmiddels heeft het management van de zanger bevestigd dat het gaat om model Adinda. Ook op social media steken de twee niet langer onder stoelen of banken dat ze helemaal weg van elkaar zijn. Zo flirten ze er bij elkaars foto’s flink op los met reacties als ‘hoi knapste’ en ‘hoi nog knapperste’.

Op televisie

Net als haar vriend is Adinda het gewend om in de schijnwerpers te staan. De blondine werkt namelijk als model, journalist en presentatrice. Ze was in 2009 te zien in Benelux Next Topmodel en vervolgens in realityprogramma Echte Meisjes In De Jungle. Ook presenteert Adinda Onderweg naar de Regio bij RTL4 en doet ze verslaggeving voor PowNed.

Eerdere relaties

Bijna een jaar geleden verbrak Thomas zijn knipperlichtrelatie met Cassidy Roeks. Eerder had hij een relatie met Myrthe Mylius, met wie hij een zoontje, Jack, van 7 jaar heeft. Op Instagram deelt de zanger regelmatig de mooie momenten die hij met zijn zoon deelt.

View this post on Instagram

Na zo’n ochtend ben ik ready voor de dag !!

A post shared by THOMAS BERGE (@thomasbergeofficial) on

Lees ook: Ken jij ze nog? Dit is hoe de Echte Gooische Meisjes er nu uitzien

Bron: Shownieuws, Adinda Kennedy | Beeld: Brunopress, credit: Patrick van Emst