Zien: dit is de prachtige nieuwe woning van de familie Meiland

meilandjes nieuwe woning familie Meiland

De Meilandjes verhuizen naar het platteland bij Hengelo

Na twee succesvolle seizoen van Chateau Meiland komt de familie Meiland binnenkort terug op de buis met een derde seizoen. In het nieuwe seizoen zien we dat de Meilandjes het prachtige Frankrijk achter zich laten en terug naar Nederland verhuizen. Aan Shownieuws bevestigde een Nederlandse makelaardij om welke woning in Nederland het gaat.

Nieuwe woning familie Meiland

Na veel geruchten lijkt het er nu op dat de familie Meiland hun Franse chateau inruilen voor een vrijstaande boerderij op het platteland in Hengelo. De grote vrijstaande boerderij heeft een luxe gastenverblijf, een paardenstal, een dubbele garage en niet te vergeten veel land en natuur om de woning heen. De woning is van alle luxe voorzien en heeft maar liefst drie badkamers en een sauna. Of de familie Meiland definitief afscheid neemt van hun Franse avontuur en zich volledig gaan settelen in Nederland is nog niet bekend.


Gasten annuleren verblijf Frans chateau

Begin deze week werd bekend gemaakt dat Martien, Erica, dochter Maxime en kleindochter Claire zouden vertrekken uit Frankrijk. De familie werd na het nieuws overladen met berichten van de gasten met de vraag of ze hun verblijf in Chateau Marillaux konden annuleren. Om de gasten gerust te stellen, reageerde Maxime op het veelbesproken nieuws. “Mensen we willen hierbij even duidelijk maken dat we geen annuleringen hebben gehad, maar dat mensen de instantie hebben…” Moeder Erica onderbreekt Maxime: “Intentie.” “Intentie, dankjewel”, gaat Maxime verder. “Intentie hebben om te annuleren omdat ze denken dat wij er niet zijn. Stop met mailen, want we hebben geen annuleringen, ja sorry.”

Lees ook: Eerste aanvaring tussen MAFS-koppel Thierry en Sanne is een feit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill YouTube