DIT nieuws had Mattie Valk vast niet verwacht… Is zijn vriendschap met Wietze voor niets kapot?

Wietze

Qmusic lijkt op zoek te gaan naar nog een dj…

Het is alweer iets langer dan een maand geleden dat het gouden radio-duo Mattie Valk en Wietze de Jager uit elkaar gingen. De wegen van de Qmusic dj’s scheidden nadat, Mattie achter Wietzes rug om besloot om niet samen naar Sky Radio te gaan, maar om toch te onderhandelen bij Qmusic. Dit resulteerde in een gebroken vriendschap en een werkloze Wietze.

Mattie kon echter in zijn vuist lachen. Na onderhandelingen met Qmusic, beloofde de radiozender hem zijn eigen ochtendshow. Echter lijkt het erop dat de radiozender zijn belofte niet nakomt. Naar verluidt is Qmusic namelijk op zoek naar een vrouw om sámen met Mattie zijn programma te presenteren.

De breuk tussen Mattie en Wietze blijft de gemoederen bezighouden. Fans van het voormalig radioduo hopen nog steeds op een verzoening van de vrienden, maar uit de gelekte, heftige e-mail die Wietze naar Mattie stuurde kunnen we opmaken dat dat er (voorlopig) niet in zit. Ook heerst er nog steeds de vraag: stapt Wietze alsnog over naar Sky Radio of een van de andere Talpa-zenders?

Bron: Telegraaf | Beeld: Videostill