Verdrietig nieuws voor Rob de Nijs, we wensen hem en zijn familie veel sterkte

Rob de Nijs vrouw ziekenhuis

Zijn vrouw is plotseling opgenomen in het ziekenhuis

De vrouw van Rob de Nijs, Henriëtte Koetschruiter (49) is plotseling opgenomen in het ziekenhuis. Wat de precieze reden is van haar opname in het ziekenhuis is nog onbekend. Vanavond zou het jubileumconcert van Rob de Nijs (75) plaatsvinden in het Oude Luxor Theater in Rotterdam, maar het theater laat weten dat dit is afgelast vanwege de omstandigheden. 

Momenteel toert de zanger door heel het land met zijn ’75 jaar – Jubileumconcerten’.

Complicaties

Dinsdagavond is Henriëtte Koetschruiter opgenomen in het ziekenhuis. Eerder deze week onderging Koetschruiter een medische ingreep en daar zijn nu complicaties bij opgetreden. Hierdoor is ze opnieuw opgenomen in het ziekenhuis. Woensdagmiddag, uiterlijk donderdag, mag ze weer naar huis. Omdat Rob de Nijs graag bij zijn vrouw wil zijn heeft hij zijn show van vanavond afgezegd.

Verplaatsing van concert

Het Oude Luxor Theater in Rotterdam, waar vanavond het jubileumconcert zou plaatsvinden is nu verplaatst naar dinsdag 10 april, zo laat het theater zelf weten. Afgelopen december werd de zanger 75 jaar en zit hij 55 jaar in het vak. Om dit te vieren toert hij door het hele land met zijn ’75 jaar – Jubileumconcerten’.  Per e-mail worden de tickethouders op de hoogte gesteld van de annulering. Kaartjes kunnen worden omgeboekt of de mensen kunnen hun geld terugvragen. Rob de Nijs gaat vanaf zaterdag weer verder met zijn tour, dan staat de zanger in IJsselstein.