Prins William onthult wat de nieuwste obsessie van prins George is

prins George prins william

En hij onderwijst nu de hele Cambridge-familie

Net zoals ieder ander kind heeft ook prins George favoriet speelgoed. Zo is hij gek op alles wat met de politie en auto’s te maken heeft. Prins William onthulde dat de nieuwste obsessie van prins George iets heel anders is. De hertog van Cambridge voegde daaraan toe dat de hele familie nu meer leert over zijn nieuwe hobby.

Prins George vindt dinosaurussen fantastisch

Bezoek

De 36-jarige hertog bracht een bezoek aan Acorns Hospice in Selly Oak, Birmingham. Een plek waar kinderen met een levensbedreigende ziekte speciale zorg krijgen. Terwijl hij met een van de kinderen en het personeel praatte, vroeg hij hen of ze een Triceratops hadden getekend. Hij wist dat de dinosaurus zo heet, omdat prins George momenteel helemaal gek is op deze reptielen. “Ik weet dat omdat George geobsedeerd is door dinosaurussen”, verklaarde hij. “We leren nu alles over dinosaurussen.”

Bezoek aan de hospice

De hertog van Cambridge bracht een bezoek aan Acorns Hospice, ter ere van hun 30-jarige bestaan. Hij schreef ook wat in het gastenboek dat voor een ingelijste foto van zijn moeder prinses Diana lag. Zij opende het centrum in 1988.

 

Lees ook: Dit is de reden waarom prins Harry continu aan zijn trouwring friemelt 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Prima | Beeld: videostill