Nikkie de Jager eert overleden broertje met Alpe d’HuZes-deelname

Nikkie de Jager

De beautyvlogster gaat begin juni meedoen aan de Alpe d’HuZes

Nikkie de Jager gaat dit jaar meedoen aan de Alpe d’Huzes. De blondine verloor vorig jaar in mei haar 14-jarige broertje Mikai aan kanker. Met haar deelname hoopt de vlogster minimaal 10.000 euro op te halen voor kankeronderzoek. Inmiddels heeft ze al meer dan 3000 euro ingezameld. 

Nikkie gaat lopend Alpe d’Huez trotseren.

Moedig

2018 jaar was een heftig jaar voor Nikkie de Jager. “Het is een rollercoast van emoties geweest. Na 2,5 jaar vechten verloor Mikai zijn strijd tegen kanker”, zo laat Nikkie in een bericht op de website van Alpe d’HuZes weten. De 24-jarige vertelt dat haar broertje haar leerde om ten volle van het leven te genieten. “Hij leerde me moedig, onverschrokken en sterk te zijn. Net als hij.”

Geld inzamelen

Nikkie geeft aan de Alpe d’HuZes te gaan wandelen voor haar broertje Mikai en voor iedereen die kanker heeft en hulp nodig heeft. “Mikai had een zeldzame en agressieve vorm van kanker. Geld inzamelen voor onderzoek is van vitaal belang om te overleven. Vriendje, ik mis je zo ongelooflijk veel. Je hebt me zo trots gemaakt… Nu is het tijd voor je grote zus om jou trots te maken.”

Deelname

Wie meedoet aan de Alpe d’HuZes kan ervoor kiezen dit fietsend, hardlopend of wandelend te doen. Nikkie, die samen met haar beste vriendin en documentairemaakster Linda Hakeboom aan de Alpe d’HuZes deelneemt, gaat het lopend doen. Ook Nikkies broer, stiefvader, broertje en vriend zullen de Franse berg trotseren, maar zij zullen dit fietsend doen.

Lees ook: Nikkie de Jager koos zelf voor vertrek ‘Wie is de Mol?’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Opgeven is geen optie| Beeld: Videostill