Nikkie de Jager doet boekje open over huwelijksaanzoek

Nikkie de Jager

De blondine laat weten hoe ze precies ten huwelijk is gevraagd

Nikkie de Jager vertelt voor het eerst hoe ze ten huwelijk is gevraagd door haar vriend Dylan. Dat doet ze in een video die ze op haar YouTube-kanaal, Nikkie Tutorials, plaatste. Een week geleden ging Dylan op zijn knieën tijdens een vakantie in het zonnige Italië en natuurlijk zei Nikkie volmondig ‘ja’ op het aanzoek. 

De twee zijn sinds januari dit jaar een stel.

Make-up video

”Ik had niet gedacht dat ik deze video zou maken, maar hier ben ik”, begint Nikkie haar verhaal. ”Bijna iedereen wil weten hoe het nu zit tussen Dylan en mij. Dus vandaag geef ik daar uitleg over, terwijl ik mijn make-up doe.” Met een sponsje brengt ze vervolgens haar foundation aan en ondertussen laat de beautyvlogster weten hoe ze Dylan destijds ontmoette. ”Ik vond hem altijd al knap, maar het ging niet zo goed in het begin. Ik vond hem zelfs een beetje een lul, omdat hij niet of nauwelijks reageerde.”

Zelfverzekerd

Toch bleven de twee elkaar tegenkomen op feestjes. Eerst gebeurt er niets, totdat Dylan vraagt of Nikkies manager haar vriend is. ”Daarom hield hij afstand”, verklaart de visagiste in de video. ”Toen vond ik hem pas écht leuk. Vervolgens zijn we met elkaar gaan daten. Naar de bioscoop en bowlen.” En van het één kwam het ander. Een paar weken later vraagt Dylan uit het niets of Nikkie zijn vriendin wil zijn. Daar hoefde de influencer niet lang over na te denken. Door hem voelt ze zich zelfverzekerd. ”En hij wilde echt praten. Echt communiceren met elkaar.”

Huwelijksaanzoek

Een aantal maanden later is het stel op vakantie in Italië en op een avond gaan de twee samen naar een restaurant in een grot. Op de trap er naartoe maakt Dylan nog een foto van Nikkie. Vervolgens vraagt Dylan of zij ook nog een foto van hem wil maken en hij vraagt haar daarna om iets uit haar tas te pakken. Dat doet Nikkie, waarna ze zich vervolgens weer omdraait. ”Op het moment dat ik me omdraaide, ging hij op zijn knieën”, glundert de visagiste in de video. ”Toen vroeg hij: ‘Wil je mijn vrouw zijn?’ En het eerste wat ik zei was: ‘Weet je het zeker?’ Dylan bevestigde dit en ik zei volmondig ‘ja’. Dat is hoe Dylan me ten huwelijk vroeg. Het was perfect!”

Lees ook: Guus Meeuwis en Manon Meijers stappen in het huwelijksbootje!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill