YouTuber Nikkie de Jager beleefde ongemakkelijk moment met Lady Gaga

NikkieTutorials Lady Gaga

“We hebben daarna maanden geen contact gehad”

YouTuber Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, beleefde begin dit jaar haar coming-out als transgender. Naast een hoop lof van haar fans, kreeg de YouTuber ook een persoonlijk bericht van niemand minder Lady Gaga, zo laat de beautyster nu weten.

Nummers uitgewisseld

Nikkie heeft de afgelopen jaren veel celebrities mogen ontmoeten. Dat het contact met de supersterren niet altijd even vlekkeloos verloopt, vertelt ze in haar nieuwste YouTube-video, waarin ze een aantal ongemakkelijke momenten deelt. Een van de sterren waar Nikkie een video mee opnam, is zangeres Lady Gaga. “Dat was ontzettend leuk,” vertelt Nikkie. Toen de twee elkaar weer troffen op een afterparty in LA, hebben ze nummers uitgewisseld.

Ontzettend trots

Iets wat Nikkie niet had verwacht, is dat de zangeres haar een persoonlijk bericht zou sturen als reactie op haar coming-out. Lady Gaga liet weten dat ze ontzettend trots was. Nikkie kon haar ogen niet geloven en maakte vol trots een screenshot van het bericht. Ze stuurde de screenshot met de tekst ‘goedemorgen’ naar haar vriend Dylan, die al aan het werk was. Toen de YouTuber even later een reactie kreeg in het Engels, ging er een belletje rinkelen. “Het is de waarheid. Je bent de definitie van vriendelijkheid”, schreef de zangeres terug. Juist, de screenshot was niet naar Dylan gestuurd, maar naar Lady Gaga zelf. Nikkie kon wel door de grond zakken.

Nikkie de Jager Lady Gaga

Geen reactie meer

De YouTuber probeerde er uiteindelijke en grapje van te maken, door te zeggen dat ze het bericht ging inlijsten en omringen met kaarsen. “De goede connectie die we hadden opgebouwd was weg,” lacht Nikkie, “we hebben daarna maanden geen contact gehad”. Nikkie dacht dat Lady Gaga nooit meer met haar wilde praten door deze ongemakkelijke situatie. Toen Nikkie voor een andere video een berichtje stuurde naar de zangers, verwachtte ze dan ook geen reactie. Maar die kwam er wel, dus de contacten lijken weer goed te zijn.

In onderstaande video vertelt Nikkie over haar ongemakkelijke momenten met andere sterren:

Lees ook: Nikkie de Jager onthult in nieuwe make-upvideo: ‘Ik ben transgender’

Bron: YouTube NikkieTutorials | Beeld: Videostill