Nóg meer drama in Een Jaar Van Je Leven: Zoë wil niks te maken hebben met Wendy

zoe

‘Ik vind haar gewoon een nep ordinair wijf’

Nu Babette en Wendy het helemaal hebben uitgepraat met elkaar en weer werken aan hun vriendschap, is Zoë daar allesbehalve blij mee. Na het gesprek met Wendy legt Babette namelijk uit aan Zoë wat er is gezegd. Enne, Zoë is daar op z’n zachtst gezegd helemaal klaar mee. 

Dom gel*l

“Het gesprek ging over de afstand die er was. Dus ik zei het stoppen met roken”, legt Babette uit. “En dat er niet echt per se een reden was. Gewoon, dat het zo gelopen is. Ze zat er wel erg mee. En over het hele slaapgebeuren met Marciano enzo.” Zoë zegt dat ze het wel snapt dat Babette dat erg vindt, maar ze zegt er meteen achteraan dat ze het vals vindt. “We hebben bepaalde dingen nog een keer extra besproken”, legt Babette haar dan uit.

“Ik vind het dom gel*l”, stelt Zoë dan. “Ze moet weten dat ik geen contact met haar hoef. Zij haalt het bloed onder mijn nagels vandaan. Dus ik zeg alvast: als zij komt ben ik weg. Ik vind haar gewoon een nep ordinair wijf.”

Lijstje

Echter, is dit niet de eerste keer dat Zoë uitspreekt wie ze niet kan uitstaan in de loods. Zo vertelde ze al eens eerder dat ze Eunice en Mirthe ook niet kan zien of luchten. “Zij is gewoon dom dat ze slim is. Ze doet alsof ze achterlijk is”, zei ze deze week over Mirthe, die eerder een vrijstelling had gewonnen. Ook met Eunice is ze helemaal klaar. Hm, gaat Zoë het nog lang volhouden nu ze een heel lijstje heeft met mensen die ze niet meer kan luchten? Wij zijn benieuwd.

Lees ook: EJVJL: Moraima en Babette kunnen dezelfde medebewoonster niet uitstaan

Bron: Een Jaar Van Je Leven | Beeld: Videostill Een Jaar Van Je Leven