Ben je nog op zoek naar champagne voor de jaarwisseling? Zoek niet verder; bij DEZE supermarkt vind je de lekkerste en de goedkoopste!

De lekkerste én goedkoopste champagne vind je hier!

De jaarwisseling komt er bijna aan, nog eventjes wachten en dan… Aftellen en de champagne ontkurken! Maar eh, welke champagne moeten we eigenlijk kopen? We weten dat Moët heel erg lekker is, maar jammer genoeg is deze ook heel erg duur. Er moet toch wel een lekkere goedkope champagne bestaan?

Jazeker, die bestaat! De allerlekkerste champagne is namelijk binnen eenieders handbereik want hij kost maar een tientje. De Grote Editie NL supermarkt champagne-proeverij werd uitgevoerd door, de naam zegt het al, Editie NL. Een vakkundige jury vergeleek champagne’s onder de twintig euro van de vijf grootste supermarkten. Op nummer drie staat de duurste champagne: de Moët & Chandon Brut Impérial van 35 euro. Op nummer twee staat een champagne van veertien euro; de Mont Pervier van de Plus. Op nummer één staat wonderbaarlijk genoeg de goedkoopste champagne; de Comte de Brismand van een tientje. Deze is verkrijgbaar bij de Lidl. Leeg dus niet je portemonnee voor een dure wijn maar ga naar de Lidl en koop de Comte de Brismand champagne. Goedkoop en lekker!

Bron: Editie NL