De nominaties van Big Brother zijn bekend

Big Brother

Het gaat zaterdag tussen déze drie bewoners

De nominaties voor de volgende eliminatie in het Big Brother-huis zijn bekend. Zaterdag is het weer tijd om afscheid te nemen van een bewoner in het huis. Tyron was sowieso al genomineerd, maar wie zijn de andere twee slachtoffers? 

Solo House

Tijdens de laatste battle in het Solo House was Tyron degene die het spel verloor van Randy, waardoor hij automatisch op de nominatielijst kwam te staan. Voor hem was het dan ook zeker geen verrassing om de strijd aan te gaan aankomende zaterdag. In het huis hebben alle duo’s in hun huis hun stem uitgebracht, waardoor er duidelijk werd welke bewoners de meeste stemmen hebben gekregen.

Tyron is degene die tot op heden in het Solo House verblijft, maar dat duurt niet lang meer. Zo vertelde Big Brother hem afgelopen woensdag dat de twee met de meeste stemmen hem zouden komen vergezellen in het huis.

De twee andere genomineerden

Maar wie zijn de twee bewoners die Tyron gezelschap mogen gaan houden? Vanochtend was het tijd om daar achter te komen. De allereerste genomineerde, naast Tyron, is nieuwkomer Nouchka. Haar felle aanwezigheid heeft haar uiteindelijk de kop gekost. Daarnaast is ook Ashley weer genomineerd. Dit is voor haar al de derde keer in vier weken tijd. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd wie het huis zaterdag moet gaan verlaten.

Lees ook: Oh no: Big Brother-Basiri wil het programma mogelijk verlaten

Bron: Love Reality | Beeld: Big Brother