Moeder filmt de noodkreet van haar gepeste zoontje en hoe de wereld reageert is hartverwarmend

Hij wil niet dat anderen meemaken wat hij meemaakt

Pesten is een wereldwijd probleem. Keaton Jones ondervond dat zelf, toen hij overgoten werd met melk tijdens de lunch en mensen riepen dat hij lelijk was en nooit vrienden zou krijgen. Hij verzocht zijn moeder een filmpje te maken, zodat hij aandacht kon vragen voor pesten en dat is hem zeker gelukt.

Keaton roept gepeste kinderen op om vooral sterk te blijven.

Oproep
De gepeste jongen wil graag weten waarom mensen pesten en waarom mensen het leuk vinden om andere mensen pijn te doen. Hij weet dat er andere kinderen ook gepest worden en dat vindt hij vreselijk. “Dat ze zo gemeen doen tegen mij is al erg genoeg, ik wil niet dat anderen hetzelfde meemaken”. Hij roept andere gepeste kinderen op om het zich vooral niet aan te trekken en drukt ze op het hart dat het uiteindelijk beter zal gaan.

Sterren
Het bericht is 21 miljoen keer gedeeld op Facebook en bereikte daarmee ook verschillende sterren, zoals Chris Evans (The Avengers), rapper Snoop Dogg en Dana White van mixed-martial-artsorganisatie UFC. Zowel Chris als Dana nodigen het jochie uit om langs te komen; Chris Evans wil het jongetje en zijn moeder graag kaarten geven naar de première van The Avengers, Dana wil de jongen graag een rondleiding geven door het UFC hoofdkantoor en Donald Trump nodigde hem daarop gelijk uit bij hem thuis, zodat hij daar kon overnachten. Wij hopen dat het pesten zal stoppen en dat Keaton en alle andere gepeste kinderen kunnen genieten van een veilige schoolomgeving.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Facebook, Twitter | Beeld: Facebook