Noortje Herlaar en Barry Atsma praten open over hun relatie

Ook praten ze kort over hun dochtertje Bobbi

Barry Atsma en Noortje Herlaar leerden elkaar vijf jaar geleden kennen op de set van Knielen op een bed violen. Sindsdien vormen ze een stel, maar erg veel praten ze niet over hun relatie of privéleven. Toch maakten ze daar onlangs een uitzondering op.

Ontmoeting

In het vakantieboek LEZEN LUIEREN LOEREN van LINDA. spraken Noortje Herlaar en Barry Atsma open over hun relatie. Bij de bijbehorende shoot wordt ook duidelijk dat de twee nog altijd gek op elkaar zijn. De twee leerden elkaar kennen op de set van Knielen op een bed violen, maar pas op de laatste draaidag durfden ze eraan toe te geven dat ze elkaar heel leuk vonden. “We hadden de hele film lang heel erg ons best gedaan om heel professioneel te blijven”, vertelt Barry daarover.

De baas thuis

Over wie de broek in huis aangeeft, kan Noortje kort zijn. “Ik ben toch wel echt de baas in huis”, vertelt Noortje lachend. “Behalve als Barry boos wordt, want dan is Barry opeens heel erg de baas, maar in principe ben ik de baas”, lacht Noortje.

Vakantie

Hoewel bij sommige stellen de ergernissen op vakantie opeens oprukken, is dat bij Barry en Noortje niet het geval. “We zijn best wel goed op vakanties”, vindt Barry. “We hebben best wel veel gekampeerd en op vakantie doen we het heel goed”, vult Noortje aan. “We zijn allebei wel vrij actief dus het is niet zo dat als we op de camping aankomen dat eentje zich er snel vanaf probeert te maken. We zijn dan echt samen bezig en dat vinden we allebei heel leuk.”

Gezin

Barry had uit een eerdere relatie al twee dochters en in oktober 2018 verwelkomde hij een derde dochter me Noortje. Het stel voelt zich nog elke dag gezegend met hun gezin. “Bobbi is een heel groot cadeau”, vindt Barry. “Maar Bobbi is echt een heel slechte slaapster. Dat vind ik een stom cadeau”, lacht de acteur. Of het stel nog een kindje wil? Daar wordt momenteel over gesproken.

Het hele interview met foto’s is te lezen in het vakantieboek LEZEN LUIEREN LOEREN.

Lees ook: Wesley Sneijder steekt hand in eigen boezem: ‘Relatie met Yolanthe ging mis door mij’

Bron: Linda | Beeld: Hollandse Hoogte, Edwin Janssen