Ben jij in november jarig? Dit zegt het over je karakter, heel herkenbaar dit!

 

november

Je geboortemaand vertelt je veel over je karakter!

November, de maand dat de winter langzaam begint en het steeds een beetje kouder wordt. Ben jij ook in november jarig en vier je dus binnenkort je verjaardag? Volgens onderzoek zou dit veel over je persoonlijkheid vertellen, mensen die in deze maand geboren zijn hebben veel met elkaar gemeen. 

Ben of ken jij iemand die in november is geboren? Lees dan verder!

Privacy
November-kinderen zijn erg gesteld op hun privacy en tijd voor zichzelf. Het kan daarom best lastig zijn een afspraak met ze te maken, omdat ze hun vrije tijd als een havik bewaken. Alleen de mensen bij wie ze helemaal zichzelf durven te zijn vinden ze prettig om om zich heen te hebben. Het is hierdoor ook lastig om ze goed te leren kennen, ze zijn snel gereserveerd in gezelschap.

Loyale vrienden
Vrienden worden met een november-mens is niet makkelijk, maar als je eenmaal in hun ‘inner circle‘ zit kom je ook niet zo makkelijk van ze af. Vriendschap sluiten ze voor het leven en ze vertrouwen je volledig als je goed bevriend met ze bent. Ze zijn er voor hun vrienden en kunnen goed luisteren. Echt een vriend(in) om zuinig op te zijn!

Ambitie
Iemand geboren in november is ambitieus, vasthoudend en vastbesloten. Ze hebben de neiging om controle over alles uit te willen oefenen, dit kan voor een partner erg vervelend zijn. Op professioneel gebied zorgt dit er echter voor dat ze succesvol zijn, soms ten koste van anderen. Geld en succes zijn een goede motivatie en ook qua spullen houden ze van het beste van het beste.

Herken jij je in deze omschrijving? Laat het ons weten in de reacties!

Deze tip bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: OudersvanNu | Beeld: Unsplash