Waar zijn ze nu? Zó gaat het met de winnaars van The Voice of Holland!

 
Verdienen ze hun brood met muziek maken?

Heel Nederland zat gekluisterd aan de buis toen het eerste seizoen van The Voice of Holland op RTL4 werd uitgezonden. Wat een muzikaal spektakel! Ben Saunders sleepte de titel voor ‘The Voice’ in de wacht. The Voice of Holland was een succes; er volgden meerdere seizoen. Maar hoe gaat het nu met alle winnaars van het muziekprogramma?

Winnaar The Voice seizoen 1: Ben Saunders
Al na zijn blind auditie waren de kijkers het er roerend over eens; Ben zou de winnaar worden van het eerste seizoen van The Voice of Holland. Na The Voice ging zijn carrière als een speer, hij won een aantal Nederlandse prijzen en onderscheidingen, waaronder een felbegeerde MTV Award. Echter ging het dat jaar daarop snel minder met de entertainer, in 2015 raakte hij betrokken bij een mishandeling. De meest recente single van de zanger kwam in 2014 uit. Inmiddels verdient hij zijn geld niet met zingen, maar met tatoeëren. Een behoorlijke carrièreswitch dus! 

Winnaar The Voice seizoen 2: Iris Kroes
In 2012 wist de Friese harpiste Iris Kroes de felbegeerde award voor The Voice of Holland in de wacht te slepen. Sindsdien zat Iris niet stil, ze bracht maar liefst vier albums uit en gaf in 2015 meerdere kerstconcerten. Vorig jaar deed ze een theatertour en nog steeds treedt de schone Friezin regelmatig op. Ook laat ze op haar Facebookpagina weten druk te zijn met het opnemen van nieuwe muziek.

Winnaar The Voice seizoen 3: Leona Philippo
Met een auditie om u tegen te zeggen, kreeg Leona het voor elkaar dat alle juryleden hun stoel omdraaiden. Niet zo gek dat ze de winnaar van het derde seizoen van de The Voice werd. Leona zit na haar winst niet stil en is nog steeds als zangeres actief in zowel binnen- als buitenland. Zo mag ze in 2018 meedoen met de Ladies of Soul in de Ziggo Dome.

Winnaar The Voice seizoen 4: Julia van der Toorn
Julia van der Toorn wist met haar eigen geluid zowel de jury als de kijkers thuis te charmeren. In 2015 deed ze mee aan het programma De Beste Zangers van Nederland. Vorig jaar bracht ze haar single Geen Held uit.

Winnaar The Voice seizoen 5: O’G3NE
Lisa, Amy en Shelley kenden we al van hun deelname aan het Junior Eurovisiesongfestival, de zusjes besloten echter mee te doen aan The Voice om een nieuwe start te maken. En dat deden ze. De meiden wonnen The Voice of Holland met verve en slepen de ene na de andere geweldige klus in de wacht. Zo mocht het drietal ons land tijdens het Eurovisiesongfestival vertegenwoordigen en wisten ze Nederland trots te maken.

Winnaar The Voice seizoen 6: Maan
Maan wist in 2016 het klusje te klaren om de winnaar te worden van het populaire muziekprogramma. Haar eerste single volgde snel en dat was niet de minste. De jonge zangeres had een plaat opgenomen met niemand minder dan DJ Hardwell. Perfect World was meteen een hit. Singles die volgden waren echter minder succesvol. Maan is zeker niet uit de spotlights verdwenen, zo doet de zangeres mee aan het dansprogramma Dance Dance Dance en wist ze vorige week veel indruk te maken op de kijkers.

Winnaar The Voice seizoen 6: Pleun Bierbooms
Slechts een paar maanden geleden vond de finale van The Voice of Holland plaats. De 19-jarige Pleun Bierbooms won het zesde seizoen van The Voice. Haar eerste single heet What Hurts The Most. In september liet de zangeres weten bezig te zijn met nieuwe muziek. Wij zijn benieuwd wat we nog van de jonge blondine gaan horen. 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Story | Beeld: Videostill YouTube