Oeh! Makers van Kopen Zonder Kijken komen met nieuw programma

de moeite waard

De Moeite Waard?!

Kopen Zonder Kijken-fans opgelet! De makers van razend populaire woonprogramma komen binnenkort met een nieuw programma: De Moeite Waard?!. In dit programma volgen presentator Tijl Beckand en bouwexpert Bob Sikkes onervaren koppels bij het ‘flippen’ van een huis. 

Flippen

Deelnemers van het nieuwe RTL-programma De Moeite Waard?! zullen op de voet gevold worden door presentator Tijl Beckand en bouwexpert Bob Sikkes bij het ‘flippen’ van een huis.  Dit houdt in dat de deelnemers een woning kopen, slopen en verbouwen in de hoop deze met winst te verkopen. Hoe pakt het avontuur van de deelnemers uit? Wat heeft het gedaan met hun onderlinge relatie? En bovenal: is er sprake van winst- of toch van verlies? Oftewel, was het allemaal De Moeite Waard?!. Dit kun je binnenkort allemaal zien want vanaf dinsdag 23 mei om 20:30 uur bij RTL 4 verschijnt de eerste aflevering. Kijken dus!

Kopen Zonder Kijken

De verhuis- en woonpret houdt maar niet op deze lente want het zesde seizoen van Kopen Zonder Kijken zal namelijk ook binnenkort terugkeren op de buis! RTL Boulevard kondigde aan dat de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van het programma op 17 april om 20:30 te zien zal zijn op RTL 4. Het woonprogramma kan worden teruggekeken op Videoland.

Bron en beeld: RTL