Oeh: zoveel kost het om Bob uit Kopen Zonder Kijken in te huren

bob

Ben jij al aan een verbouwing toe?

Lijkt het je niks om met je gezicht op de televisie te komen en mee te doen met Kopen Zonder Kijken, maar wil je wel graag je huis laten verbouwen door Bob Sikkes? Dat kan! Bob is ook – buiten het programma om – in te huren.

Kopen Zonder Kijken

Bob Sikkes kennen we natuurlijk allemaal als bouwkundige in het populaire programma Kopen Zonder Kijken. Naast het programma werkt hij ook voor zichzelf. Hij had al genoeg werk, maar door het succes van Kopen Zonder Kijken kreeg hij het alleen maar drukker. Bob: ”Er is even een hausse geweest toen Kopen Zonder Kijken ontplofte, maar laten we het ook niet groter maken dan het is.”

Mocht je nu graag je huis willen laten verbouwen door Bob zelf, dan is het wenselijk dat je in de buurt van Amsterdam woont. Woon je verder weg? Dan gaat het je meer kosten. Bob laat namelijk weten dat hij wel opdrachten buiten Amsterdam doet, maar dat het dan wel van groot formaat moet zijn. Hij rijdt niet voor een simpele klus het hele land door. ”Als ik net aan de andere kant van het land ben aangekomen, had ik al langs vijf projecten in Amsterdam gekund” vertelt hij.

De kosten

Nu vraag je je waarschijnlijk af aan wat voor bedragen je moet denken voor een verbouwing door Bob. ”Ik ben op dit moment bezig met verbouwingen tussen de 80.000 euro en de drie miljoen” laat hij weten. Daarbij gaan ex-klanten altijd voor, denk aan kinderen van klanten of stellen die uit elkaar gingen en vervolgens allebei als klant bij hem kwamen.

Lees ook: Roos uit Kopen Zonder Kijken over haar stem: ‘Mijn handelsmerk’

Bron: Love Reality | Beeld: NL Beeld