Oei, een maand na de opening zit het restaurant van Yolanthe in de problemen…

Er wordt door de autoriteiten een onderzoek ingesteld

Pas een maand geleden hebben Yolanthe en Wesley hun restaurant Xa Xa op Ibiza geopend, en nu al zit het restaurant in de problemen. Niet omdat de gasten niet willen komen, maar omdat er problemen zijn rondom de bouwvergunning. 

Bouwvergunningen
Na een verbouwing die heel wat voeten in aarde heeft gehad opent restaurant Xa Xa vorige maand haar deuren. Yolanthe heeft zelf keihard gewerkt aan de realisatie van de loungeclub: “Ik heb het interieur ontworpen, heb alle sollicitatiegesprekken gevoerd met een vriend van me en heb de entertainment verzorgd.” Meteen naar de opening liep het storm in het restaurant, maar  nu heeft het eerste obstakel zich aangediend; de bouwvergunning van de Sneijders blijken niet in orde te zijn. Mogelijk is er gerommeld met vergunningen en is de club illegaal uitgebreid.

Procedure
Een wethouder van het dorpje San Josep laat weten dat na een politieaangifte is geconstateerd dat er een trap bij het gebouw is aangelegd zonder dat daarvoor de nodige vergunning was aangevraagd. Hierop is er per direct een bouwstop uitgevaardigd, maar deze is door Yolanthe en haar team gewoon genegeerd. Niet alleen is de trap zonder vergunning gebouwd, ook zou er een uitbouw van het pand zijn gemaakt en zijn er verhoogde paden langs de club gemaakt. Nu wordt er een rapport aangemaakt en zal er een procedure worden gestart. Volgens zaakwaarnemer Guide Albers weet Wesley nog niet wat de consequenties hiervan zullen zijn.

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest

Bron: RTL Boulevard | Beeld: video still