Oei: Peter Gillis stampt boos weg bij interview

Peter Gillis

‘Als je dit uitzendt heb je een dik probleem’

Vanavond is het weer zover: dan start het nieuwe seizoen van Massa is Kassa en kunnen we eindelijk een kijkje nemen in het leven van Peter Gillis. De Telegraaf vond dat reden genoeg om eens langs te komen voor een interview, maar van de vragen die de journalist stelde was Peter niet echt gediend…

Nieuw seizoen

Het interview begon hartstikke gemoedelijk met de vraag wat we in het nieuwe seizoen van de realityserie kunnen verwachten. “We verhuizen naar dit nieuwe paleis, we starten de parken weer op en het kasteel wordt verbouwd. Daar ga ik in 2025 in wonen”, lichtte Peter een tipje van de luier op. Over zijn break-up met Nicolleke zegt hij: “Ik heb mijn rouwtijd gehad jongens, we zijn 1 december uit elkaar gegaan en we zitten nu in mei, dus ja.”

Negativiteit

Toch slaat de sfeer enigszins om wanneer de verslaggever alle negatieve berichten rondom Peter opleest – dwangsommen, een vermeende ontvoering/mishandeling, het nachtje in de cel na de vermeende mishandeling van Nicol… Peter gaat er inhoudelijk niet op in, maar geeft wel aan dat het lijkt op ‘ondernemertje pesten’.

Probleem

Als de verslaggever zich er niet bij neerlegt en doorvraagt, wil Peter dat hij stopt met filmen. “Hier doe ik niet meer aan mee”, zegt de Brabander. “Ik doe er niet meer aan mee hoor en als je dit uitzendt heb je een dik probleem”, aldus Peter wanneer hij schijnbaar denkt dat de camera uitstaat. Het lijkt er overigens op dat Telegraaf-verslaggever Jeroen Holtrop zich weinig aantrekt van Peters dreigingen, want de video is gewoon op de website te bekijken.

Hoe dan ook, wij kijken nu al uit naar de eerste aflevering vanavond!

Lees ook: Thank you, next: Nicol vervangen in Massa is Kassa

Bron: Panorama, Love Reality | Beeld: NL Beeld