Oeps: Chantal Janzen verklapte bijna dít geheim

Chantal

Overkomt de besten!

Chantal Janzen doet in de laatste editie van haar magazine &C een boekje open wat betreft haar visie op het bewaren van geheimen. De presentatrice staat bekend om haar discretie, maar ze geeft toe dat zelfs zij een keer bijna per ongeluk verklapte dat collega Marieke Elsinga zwanger was. Ai… 

Geheimen

“Een geheim aan iemand toevertrouwen is en blijft altijd een spannend iets”, zegt Chantal in haar voorwoord. Gelukkig heeft ze fijne mensen om zich heen, die ze zonder twijfel alles durft te vertellen. “Mensen aan wie ik zonder ook maar één seconde na te hoeven denken al mijn ins en outs vertel”, aldus de presentatrice.

Chantal is blijkbaar ook erg goed in het bewaren van een geheim. Regelmatig zijn er mensen die haar iets toevertrouwen. Zo was de presentatrice meermaals in een vroeg stadium op de hoogte van iemands zwangerschap. En hoewel Chantal zelf ook van mening is dat ze hier goed mee om kan gaan, ging het toch een keer bijna mis. Zo had ze namelijk bijna verklapt dat Marieke Elsinga in verwachting is.

Zwangerschap

“We deden samen een tv-productie en ik wist op de werkvloer als enige dat ze zwanger was”, vertelt Chantal over die ene keer. Ze had een rompertje gekocht om als cadeautje aan Marieke te geven. Maar dat mocht verder natuurlijk niemand zien. “Ik klopte op haar kleedkamerdeur en dacht hier even een lief momentje tussen ons twee te hebben en haar het cadeautje te geven”, gaat Chantal verder. “Maar de deur zwaaide open en in haar kleedkamer stonden een geluidsman, haar visagiste én styliste.” Ah oh!

Gelukkig wist de presentatrice razendsnel het rompertje te verstoppen. Eind goed, al goed dus!

Lees ook: Familie Mark Gillis geeft gezondheidsupdate: ‘De vooruitzichten zijn goed’

Bron: Grazia, &C, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld