Oeps! Masker valt af in Duitse The Masked Singer

The Masked Singer

Foutje!

Het huidige seizoen van The Masked Singer is in volle gang in ons land, maar ook bij onze oosterburen wordt er volop opgetreden door bekende personen in de mooiste pakken. Echter, bij de Duitser ging er zondagavond iets mis, want een van de maskers van de pakken viel tijdens een optreden af.

Masker afgevallen

In The Masked Singer zien we de mooiste pakken voorbijkomen. Het is vanaf de buitenkant dan ook bijna onmogelijk om te raden wie er in het pak zit. Door middel van hints en het stemgeluid proberen de juryleden en de kijkers thuis te raden wie erin het pak zit. Maarre, een deelnemer in de Duitse versie maakte het de jury en de kijkers afgelopen zondag wel heel makkelijk.

Toen de ‘Kiwi’ aan zijn optreden begon en er op los danste, viel zijn masker af. Hij had het al snel door en zette zijn masker weer terug, maar het kwaad was al geschied. Op social media circuleerde meteen al beelden van het afgevallen masker en konden kijkers zien dat niemand minder dan acteur Uwe Ochsenknecht in het pak zat.

Andere afvaller

Je zou denken dat het hiermee einde wedstrijd voor de acteur betekende, maar niets bleek minder waar. De kijker stemden hem alsnog door naar de volgende ronde. Het was de Brandblusser die zich aan het einde van de aflevering moest onthullen. In dit pak zat model Eva Padberg. Ha!

Lees ook: The Masked Singer-kijkers weten het zéker: Marieke Elsinga is de Eekhoorn

Bron: RTL Nieuws | Beeld: The Masked Singer, Twitter