Oeps! Mattie Valk aangezien voor vader van kind Marieke Elsinga

mattie

Mensen denken dat Mattie samen is met Marieke…

Afgelopen dinsdag maakte radio-dj Marieke Elsinga bekend dat is ze bevallen van haar eerste kindje. De presentatrice en haar vriend Sander zijn helemaal in de wolken en worden overspoeld met felicitaties. Maarre, ook Mattie Valk wordt gefeliciteerd met het vaderschap?

Zoontje Jip

Vol trots liet Marieke op Instagram weten dat haar zoon is geboren. “Hij is er! Onze zoon: Jip. Zijn tweede naam is Einte, naar mijn vader”, vertelde de presentatrice. “Sinds 9 november 6.11 uur kunnen Sander en ik niet stoppen met naar hem kijken, met ‘m knuffelen en aan hem ruiken.”

Ook op het Instagram-account van ochtendshow Mattie & Marieke pronkt een lieve foto van Marieke en Jip. “Hij is er! Welkom lieve Jip”, klonk het in de caption. Het kleine lachebekje steelt meteen je hart!

Mattie

Onder de post klonken wel honderden felicitaties voor Marieke en Sander, maar zij waren niet de enige die met het ouderschap werden gefeliciteerd. Ook Mattie Valk, de Qmusic-collega van Marieke kreeg DM’s met felicitaties. Mattie en Marieke zijn al jaren een duo op de radio. En hoewel ze alleen collega’s en goede vrienden zijn, denken sommige mensen dat ze een stel zijn.

“Gefeliciteerd, geniet ervan samen”, stuurt een volger van Mattie naar hem. Gelukkig kon hij erom lachen en deelde hij een screenshot van het berichtje in zijn Stories. Ook Marieke vindt de vergelijking hilarische en deelt het screenshot in haar verhaal.

mattie

Lees ook: Marieke Elsinga bevallen van een zoontje

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopres, Instagram Marieke