Oeps, wat pijnlijk voor Gerard Joling! Wij wensen hem veel sterkte

Ook BN’ers hebben wel eens klunzige momenten

Bekende Nederlanders moeten ook oppassen voor rondslingerende spullen op de trap, zo bewijst Gerard Joling. De zanger is flink hard uitgegleden op de trap en daar is hij niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen. 

Sterker nog: Gerard is bont en blauw.

Drama
In een filmpje op Facebook deelt Geer zijn verwondingen. “Ik heb een hele grote plek op mijn hoofd. Kijk, m’n ellebogen zijn helemaal open en blauw. Dan heb ik nog een plek, ik laat het je niet zien, maar dat is ongekend. En kijk, dit is gewoon een dunne knie en deze zit helemaal vol met vocht. Het is een drama.”

Sokken
Toch kan Gerard niemand de schuld geven van dit nare ongeval. Het is naar eigen zeggen allemaal zijn eigen schuld. “Er lag een paar sokken op de bovenkant van m’n trap en daar gleed ik op weg. Toen probeerde ik mezelf tegen te houden. Nou, je ziet het, uiteindelijk ben ik er nog redelijk vanaf gekomen. Het kan gebeuren, maar blij ben ik er niet mee in ieder geval.” Dat Geer pijn heeft door de val wordt duidelijk als hij wegloopt bij de camera. Hoewel je het niet echt lopen kan noemen, hij strompelt meer…

Bekijk het filmpje hieronder:

Wij hopen dat Geer er snel weer bovenop zal zijn.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: De Telegraaf | Beeld: Videostill