Oeps: tv-programma Steenrijk, Straatarm cast grote oplichter

Fans van het programma zijn woedend

Deze week was er weer een aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm op de buis. Dit keer ruilden de vermogende Jesper Hensgens en zijn vriendin Shannon met de ‘arme’ Sabrina en haar twee zoontjes. Het rijke stel wekte alleen veel ergernis op. Jesper zou namelijk zijn centjes niet op een eerlijke manier hebben verdiend en kijkers herkennen hem als grote oplichter uit een ander tv-programma.

Grote oplichter

De kijkers van Steenrijk, Straatarm herkennen Jesper onmiddellijk van een eerder televisieprogramma waarin hij te zien was. Enne, dat was niet een leuke datingshow. Hij is namelijk eerder flink aangepakt door het consumentenprogramma Radar. In de eerdere aflevering is zijn werkwijze uitgediept en Jesper blijkt niet bepaald een lieverdje te zijn.

Hij verdient zijn geld namelijk als zogenaamde dropshipper. Dit betekent dat hij goedkoop spullen importeert door dit in te kopen op Chinese webshops en vervolgens voor het veelvoudige te verkopen op zijn eigen websites – met alle gevolgen zoals slechte kwaliteit van dien. Radar heeft hier een uitgebreide reportage over heeft gemaakt. Terugkijken? Dat kan hier.

Reacties

Kijkers van het programma vinden het ongelofelijk dat Jesper door de selecties is gekomen voor Steenrijk, Straatarm. Op Twitter gaat het dan ook flink los.

Oeps!

Lees ook: Bizar: ouders geven baby mee aan politie omdat ze er niet meer voor willen zorgen

Bron: Love Reality, Steenrijk, Straatarm, Twitter| Beeld: Videostill Steenrijk, Straatarm