OEPS! Niet winnende Tooske in It Takes 2 zorgt voor veel leedvermaak bij kijkers

Tooske

Ze dacht even de winnaar te zijn van het zangprogramma…

Wanneer je ergens zo hard voor hebt gewerkt -zoals Tooske dat deed voor It Takes 2– hoor je soms wat je wilt horen. Tooske Ragas stond samen met Bibi Breijman in de finale van het zangprogramma It Takes 2. Tijdens het zenuwslopende, verlossende woord over wie de winnaar van It Takes 2 2017 zou worden, dacht Tooske even dat zij de gelukkige was…

Gisteren vond de langverwachte finale van It Takes 2 plaats. Ruben Nicolai, Buddy Vedder, Tooske Ragas en Bibi Breijman zongen alleen de sterren van de hemel in de finale. Eerder op de avond vielen Buddy en Ruben af, waardoor de twee dames samen in de finale stonden. Het was een nek-aan-nek race tussen Bibi en Tooske, echter mag Bibi zichzelf uiteindelijk de winnaar van It Takes 2 2017 noemen.

Veel kijkers hebben het echter niet over Bibi als winnaar, maar over Tooske als verliezer. De blondine dacht namelijk even de winnaar te zijn van het zangprogramma en maakte zich al klaar om een gat in de lucht te springen. Een fractie van een seconde later, realiseerde ze zich echter dat ze niet de winnaar is, dit resulteerde in een hilarische halve sprong op het podium. Kijkers van het programma gingen op social media snel aan de haal met het ietwat hilarische voorval.

Bron: Metro | Beeld: videostill