O’G3NE haalt hard uit naar Bløf met DEZE heftige opmerking.. Terecht of niet?

De dames van O’G3NE zijn toch niet zo lief als ze eruitzien..

O’G3NE heeft op Twitter hard uitgehaald naar Paskal Jakobsen, de zanger van Bløf. In een interview met het AD laat de zanger van de populaire groep weten geen fan te zijn van het songfestivalnummer Lights and Shadows van O’G3NE en toch de voorkeur te geven aan het nummer dat hijzelf voor de groep heeft geschreven.

Uitspraak Bløf
In het interview vertelt Jakobsen: “Op verzoek heb ik dit jaar een liedje voor OG3NE geschreven, samen met een Engelstalige singer-songwriter. Dat is uiteindelijk niet uitgekozen, hoewel ik het nog steeds veel beter vind dan het lied waarmee ze nu hebben meegedaan. Dat was gemaakt door hun vader, begreep ik. Ik vraag me af waarom ze dan überhaupt al die andere componisten hebben gevraagd om te gaan schrijven. Blijkbaar wisten ze van tevoren wat het moest worden.’’ Ook voegt bandlid Peter daar aan toe dat de keuze voor het nummer waarschijnlijk is genomen op basis van geld: “Ik mag het misschien niet zeggen, maar zo’n keuze levert voor de familie natuurlijk wel wat op qua royalty’s.’’

Reactie O’G3NE
Deze uitspraak viel bij O’G3NE blijkbaar niet in goede aarde, want op Twitter halen ze flink uit naar Bløf met de volgende woorden: “Je bedoelt de poging die unaniem niet door de eerste ronde van de selectiecommissie kwam? Helaas blijft ‘t allemaal maar Bløf #auw.” Oef.. Die zit!

Bron: AD | Beeld: Videostill