OG3NE over nieuwe liefde van hun vader: ‘Ze is een supergrote steun’

De vader van Lisa, Shelley en Amy heeft weer een nieuwe liefde

Heel Nederland leefde mee toen de moeder van OG3NE-zusjes Lisa, Shelley en Amy vorig jaar juli kwam te overlijden. De meiden en hun vader hebben het nog steeds zwaar met het grote verlies, maar voor vader Ricardo lijkt de zon weer wat te schijnen: hij heeft namelijk weer een nieuwe liefde. “Het doet ons enorm goed om mee te maken dat papa weer wat blijdschap vindt”, lieten de zussen weten.

De meiden hebben het nog altijd zwaar met het overlijden van hun moeder.

Nieuwe liefde

De 55-jarige Ricardo Vol plaatste onlangs een foto van zichzelf en zijn nieuwe liefde op social media. Hij liet hierin weten weer van het leven te kunnen genieten: “Je leven oppakken gaat pas lukken als iemand je laat zien en voelen dat er nog een leven is. Daarom nu genieten van deze zomervakantie met Janine”, schreef hij bij de foto met zijn nieuwe vriendin, de 20-jarige Janine Aarts.

Grote steun

Zussen Lisa, Shelley en Amy zijn blij dat hun vader weer liefde heeft gevonden. In juli 2017 kwam hun moeder Isolde Vol te overlijden en de meiden vertellen dat de nieuwe vriendin van hun vader een grote steun is. “Het doet ons enorm goed om mee te maken dat papa weer wat blijdschap vindt”, aldus de zusjes tegen het AD. “Het helpt als je iemand hebt die voor je klaarstaat en je weer een beetje het geluk laat voelen.”

Er bovenop komen

Ook vertellen de zangeressen dat ze beseffen dat het ontzettend belangrijk is om ‘niet alleen door de dalen te gaan’. “We hebben van dichtbij meegemaakt dat Janine een supergrote steun is, onze vader gelukkig en blij maakt, iets wat je als dochter natuurlijk het liefste wilt.”

 

Though we ain’t whole anymore, i’m thankful for what still is #mygirls #isolde

Een bericht gedeeld door Rick Vol (@ricardo_vol) op

 

 

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: AD | Beeld: Instagram Ricardo Vol