OG3NE niet op één lijn met vader: ‘Ruimte en rust nodig’

OG3NE

De zussen werken al vanaf het begin van hun carrière veel samen met hun vader

Het botert op dit moment niet helemaal tussen Lisa, Amy en Shelley Vol en hun vader Rick. De OG3NE-zussen werken al van kinds af aan samen met hun vader, maar op dit moment liggen ze naar eigen zeggen ‘niet op één lijn’. Dat heeft Shelley laten weten aan Yvonne Coldeweijer van Life of Yvonne

Cryptische post

Yvonne onthulde eerder op haar juicekanaal dat Rick Vol een paar dagen geleden een cryptische post heeft geplaatst op Instagram. “Vaak hebben ze niet door hoeveel jij voor ze doet. En hoeveel liefde jij voor hun hebt. Ze gaan er maar vanuit dat het ‘gewoon zo is'”, waren enkele van zijn woorden. Ook ontdekte Yvonne dat Amy haar vader niet meer volgt op Instagram. De post is inmiddels verwijderd, maar dat het niet helemaal lekker loopt in huize Vol leek wel duidelijk.

Veel doorstaan

Om (onjuiste) geruchten te voorkomen, besloot Shelley de stoute schoenen aan te trekken en een berichtje te sturen naar Yvonne. Daarin legt ze uit hoe de vork in de steel zit. “Zoals je al aangaf in je berichten hebben we al veel moeten doorstaan als gezin”, begint Shelley het berichtje, dat ook namens Lisa en Amy is verstuurd. “Daarnaast werken we al vanaf jonge leeftijd heel nauw samen met onze vader, wat als familie natuurlijk niet altijd makkelijk is.”

OG3NE

Bron: Instagram @lifeofyvonne

Niet op één lijn

“Op dit moment liggen we niet op 1 lijn en hebben we wat ruimte en rust nodig naar elkaar toe”, geeft de OG3NE-zangeres toe. “Graag houden we dit verder graag privé om hier een goede balans in te vinden.” Een goede zet, volgens Yvonne. “Een eerlijk en helder bericht! Waren alle BN’ers maar zo!” schrijft ze op haar juicekanaal.

Lees ook: Wauw: OG3NE’s Shelley verbluft volgers met bikinifoto

Bron: Instagram @lifeofyvonne, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress