O’G3NE over de (nog altijd) moeilijke periode na overlijden moeder: ‘We hebben ons heel erg teruggetrokken’

O'G3NE

“We kijken wat goed voelt en wat niet”

Heel Nederland leefde mee met de zussen Amy, Lisa en Shelley van O’G3NE toen bekend werd dat hun moeder Isolde Vol was overleden. De meiden zullen het gemis van hun moeder voor altijd voelen, maar de zussen proberen de draad weer op te pakken en praatten gisteren voor het eerst op tv over de moeilijke periode na het overlijden van hun moeder.

Gisteren was O’G3NE voor het eerst sinds het overlijden van hun moeder weer op tv.

RTL Late Night
Gisteravond waren de meiden te gast bij het RTL4-programma RTL Late Night. Ze gaven een supergoed optreden en spraken over de periode na het overlijden van hun moeder. “We hebben ons die tijd heel erg teruggetrokken”, vertelt Amy. “We zijn veel met elkaar geweest en even weggeweest om je hoofd leeg te kunnen maken. Het was en is nog steeds heel moeilijk.” Het is pas twee maanden geleden dat de moeder van de zussen overleed, maar toch proberen de meiden de draad weer op te pakken. “We proberen langzaam aan te voelen wat goed voelt en wat niet”, vertelt Lisa hierover.

Zingen
Hoewel de meiden dankbaar zijn voor hun carrière en weten dat ze hier zelf voor hebben gekozen, vindt Shelly dat het vak ook confronterend is. “We hebben een heel mooi vak waar we blij van worden, maar daarnaast is het ook een heel confronterend vak. Het is heel publiekelijk. Zingen is een emotie en dat heb je niet altijd onder controle. Het zal ook nog wel even duren voordat we dat onder controle hebben, dus je weet niet wanneer je het even niet meer trekt.”

Optreden
De meiden kwamen niet alleen naar het RTL-programma om te praten, maar deden ook dat waar ze keigoed in zijn: zingen. Dat was -zoals we van de zussen gewend zijn- supermooi.

Wil jij dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: LindaNieuws, RTL Late Night | Beeld: Videostill RTL Late Night