OG3NE brengt opnieuw een schitterende cover uit

OG3NE opnieuw cover

De dames van OG3NE zingen een medley van het Amerikaanse duo Simon & Garfunkel

Sinds de uitbraak van het coronavirus zitten de meeste mensen aan huis gekluisterd. Gelukkig hebben de dames van OG3NE daar iets op gevonden, namelijk de ‘Thuis isolatie covers’. Afzonderlijk van elkaar nemen ze prachtige covers op, waaronder ook deze schitterende medley van het Amerikaanse duo Simon en Garfunkel.

OG3Ne covert Bohemian Rhapsody van Queen

Het nummer van Simon & Garfunkel is niet de eerste cover die de zussen samen opnamen. Vorige week deelden ze nog een bijzondere cover van Queen met het nummer Bohemian Rhapsody. De video bereikte zelfs niemand minder dan de mannen van Queen zelf en zij deelden de cover van OG3NE op Instagram. De dames waren compleet overrompeld zo lieten ze weten op Instagram met de hashtag #isthisthereallife?

Nieuwe cover van Simon & Garfunkel

Na het succes van de Bohemian Rhapsody cover, gooien de zussen het deze week over een andere boeg. Ze coveren de geweldige medley van het zangduo Simon & Garfunkel uit de jaren 60. Ondanks dat de zangeressen niet bij elkaar zijn om de cover op te nemen, klinkt het nog steeds verbluffend goed. Ook muzikanten op de gitaar, piano en met de samba spelen mee.

Lees ook: Zingende politieagent gaat viraal met fantastische cover van Queen

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill