OG3NE door het dolle heen: Queen deelt cover van de zussen op social media

Fans én Queen (!) zijn onder de indruk van de cover

Wat doe je als je muziek wilt maken met je zussen, maar jullie van elkaar gescheiden zijn? Juist, je wordt creatief. De zussen van OG3NE gaan gewoon door met muziek maken op afstand. Ze coverden de killerhit Bohemian Rhapsody van Queen en die cover bleef niet onopgemerkt.

Bohemian Rhapsody

The show must go on, hoor je weleens. Maar in coronatijden kan die show juist niet doorgaan. Het maken van muziek daarentegen wel. Lisa, Amy en Shelly coverden apart van elkaar het nummer Bohemian Rhapsody en voegden de beelden en de muziek hiervan samen tot een video. En wat doen ze het goed! Queen lijkt die mening met ons te delen. De band deelde de beelden van de meiden op hun eigen Instagramaccount.

Instagram

“Is this the real life?”, vragen de zussen zich af wanneer ze ontdekken dat niemand minder dan Queen hun cover heeft gedeeld in hun eigen Instagramstories. Daarmee deelde de band de cover van OG3NE met hun 3,9 miljoen volgers.

Hoe opgenomen

De meiden vertellen dat het nog een hele onderneming was om het nummer met z’n drieën en hun band op te nemen. “Dit was een hele uitdaging”, aldus OG3NE. “Met de muzikale begeleiding op 1 oortje, totaal afgezonderd in onze eigen huizen, filmden we onszelf, zingend, op onze telefoons.” De meiden hopen dat ze daarmee de gedachten van hun volgers even kunnen verzetten.

Gescheiden van elkaar

Op 18 maart lazen we al op het Instagramaccount van de zussen dat ze gescheiden van elkaar thuis zitten. “Omdat Amy tot een risicogroep behoort, zijn we allemaal van elkaar gescheiden en zitten we alledrie in ons eigen huis”. Het was ook het begin van de liedjesreeks die ze gescheiden van elkaar zingen en samenvoegen tot een video. Ze begonnen met Kinda Wanna, gevolgd door The End en gisteren Bohemian Rhapsody van Queen.

Lees ook: Tabaksbeleid aangescherpt: accijns flink omhoog en minder rookplekken

Bron: Instagram OG3NE | Beeld: Videostill