Wauw: OG3NE’s Shelley verbluft volgers met bikinifoto

Shelley

De zangeres deelde eerder al dat ze 25 kilo is afgevallen

Het mag vandaag dan grijs en regenachtig zijn in Nederland, dankzij Shelley Vol gaat de zon spontaan schijnen. De OG3NE-zangeres geniet op dit moment van een welverdiende vakantie op Ibiza. Reden genoeg om vol trots haar afgetrainde bikinibody laten zien op Instagram. 

Curves

I got my peaches out on Ibiza“, schrijft Shelley onder het bikinikiekje, met een knipoog naar de hit van Justin Bieber. Te zien is hoe ze op de rand van het zwembad poseert in een felgekleurde bikini. Het is duidelijk dat ze ontzettend trots is op haar rondingen – en dat snappen wij helemaal! Ziet er goed uit, Shelley!

Complimenten

Ook Shelley’s fans zijn diep onder de indruk van haar bikinifoto. Het regent dan ook vlammetjes, hartjes en complimenten onder de foto. “Wat ben je knap meis”, schrijft iemand in de comments. “Nou nou! Show it, girl!“, laat een ander achter. Ook Lisa en Amy zijn ontzettend trots op hun zusje: “Wiehoeee!!”

Dieet

Shelley heeft tijdens de coronacrisis keihard aan zichzelf gewerkt, en met resultaat. De zangeres is namelijk maar liefst 25 (!) kilo afgevallen. Hoe zij dat voor elkaar heeft gekregen? Shelley zou het zogeheten Alizonne-dieet gevolgd hebben, dat op dit moment heel populair is onder talloze BN’ers. Bij dit dieet eet je eiwitrijk en daarnaast komen er verschillende behandelingen bij kijken, zoals ultrasone therapie en bindweefselmassages. Aha!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Lees ook: OG3NE door het dolle heen: Queen deelt cover van de zussen op social media

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress