O’GENE treedt weer op na overlijden van moeder Isolde

O'G3NE

De meiden bekennen dat het zwaar zal worden voor ze

Ruim een maand geleden vond een onvermijdelijke, maar pijnlijke gebeurtenis plaats: Isolde Vol-Malee, de moeder van Amy, Shelley en Lisa van O’G3NE, overleed in het bijzijn van geliefden. Na een maand stilte rondom de rouwende zussen pakken ze nu langzaam de draad weer op.

De moeder van de meiden overleed op 12 juli aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker. Na een dapper en lang gevecht tegen de ziekte, blies ze haar laatste adem uit op 48-jarige leeftijd. Isolde was voor haar drie dochters de inspiratie voor het nummer Lights and Shadows waarmee de formatie dit jaar meedeed aan het Eurovisie Songfestival. Ze bereikten de finale en behaalden met hun nummer de elfde plaats. Hun liefde voor optreden zit er bij de meiden nog altijd en daarom zullen ze woensdag weer een optreden geven. “Voorzichtig pakken we de draad weer op”, laat het trio op Instagram weten. “Hoewel we niets liever doen dan optreden, zal ’t toch moeilijk worden.”

Tattoo
Ze delen bij de tekst een foto van de tatoeages die ze samen met hun ouders op hun pols lieten zetten. Het symbool van DNA siert hun polsen. “Zoveel steun aan onze gezinstattoo”, laat O’G3NE weten.

Een bericht gedeeld door OG3NE (@og3ne) op

Wil je dit bericht nog een keer lezen? Bewaar ‘m dan op Pinterest.

Bron: Instagram, Nu | Beeld: Videostill