Vriendin van Dré Hazes is boos om opmerkingen fans: ‘Pleur op naar je heilige tempel!’

De opmerking van Monique schoot bij veel fans in het verkeerde keelgat

Monique Westenberg, de vriendin van Dré Hazes, heeft zich de woede van haar fans op de hals gehaald door een niet heel tactische opmerking. Ze plaatste een korte video van haar pitbulls op Instagram en het bijschrift dat ze daarbij schreef schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. 

Ze zou haar pitbulls Gioia en Dunya wat vers hondenvoer geven, maar ze gaven geen reactie. Dat verbaasde Monique enorm en ze vergeleek haar twee hondjes toen met Jerney Kaagman. Jerney (70), bekend als jurylid van Idols en zangeres van Earth & Fire, maakte in 2012 bekend dat ze aan de ziekte Parkinson lijdt. Ze heeft daardoor symptomen als moeilijk bewegen, concentratieproblemen, vergeetachtigheid en de kluts kwijt zijn. Bovendien heeft ze daardoor last van een ‘strakke’ botox-achtige gezichtsuitdrukking en heeft ze moeite met zien.

Opmerking Instagram
Monique doelde met haar post op dat haar honden geen reactie gaven op vers hondenvoer en dus niet blij keken, net als Jerney niet meer kan. Ze schreef: ‘God! Ik heb echt de Jerney en de Kaagman onder de honden hoor’. Deze opmerking schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Zo zegt iemand: “Respectloos. Zoiets doe je niet want deze vrouw is ziek”.

Reactie Monique
De tekst die Monique bij de foto had gezet heeft ze inmiddels weggehaald, maar ze heeft wel een reactie geplaatst over alle commotie. “Wauw! Wat een commotie om mijn opmerking over Jerney Kaagman. Ik heb de beste vrouw 10 jaar geleden voor het laatst op tv gezien en sindsdien niets meer over haar gehoord of gelezen. Dat zij ziek is, is mij dan ook geheel onbekend. Met alle respect, maar ik weet bijna zeker dat 90% van de azijnzeikerds destijds een lach of opmerking heeft gehad om deze dame. Had ik geweten dat ze ziek is, zou ik uiteraard nooit zo’n opmerking plaatsen. En voor de hypocrieten die zoveel bagger onder de posts op MIJN Instagram posten. Pleur alsjeblieft op naar je heilige tempel!”

Wil je dit onthouden? Bewaar ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle, Instagram | Beeld: archief