Oh nee: is de liefde tussen Yolanthe en Wesley voorbij?

yolanthe

Het zal toch niet waar zijn?

‘Er is iets geks aan de hand’, zo meldt Amayzine op haar website. Yolanthe heeft alle foto’s van haar man van haar Instagrampagina verwijderd of post eigenlijk om precies te zijn nooit foto’s samen met haar man. Is er trouble in paradise? 

Maar dat is niet alles.

Trouble?

Naast het feit dat op de Instagrampagina van Yolanthe geen enkele foto van haar en Wesley te zien is, heeft ze ook haar naam op Instagram veranderd van ‘Yolanthe Sneijder-Cabau’ naar ‘Yolanthe Cabau’. Betekent dit dat het droomkoppel na acht jaren met elkaar getrouwd te zijn uit elkaar is? Of zijn er andere problemen binnen het Sneijder-huishouden gaande? Volgens Wesley is alle ophef onzin en zien hij en Yo elkaar momenteel gewoon heel erg weinig.

Ontkrachten

Hij ontkracht dan ook wat er over het stel gezegd wordt: “We zijn gewoon druk. Ik hier, Yolanthe in Amerika. We hebben iedere dag contact via Facetime.” Waar Wesley momenteel voornamelijk in Qatar bezig is, werkt Yolanthe voornamelijk veel in Amsterdam, Amerika en Mexico. Kleine Xess is met zijn moeder meegegaan en Wesley is alleen achtergebleven in Qatar. Niet dat dit volgens hem een probleem vormt: “Als je elkaar soms moet missen, dan verheug je je tenminste weer op elkaar.”

Lees ook: Zien we prins Harry zonder baard op zijn bruiloft? Om deze reden zou dat eigenlijk wel moeten..

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Amayzine | Beeld: videostill