Oh nee, wat jammer! Zou dit nieuws over Marieke Elsinga echt waar zijn?

Het zou niet boteren tussen Marieke en Humberto…

Slecht nieuws voor RTL Late Night kijkers en dan in het bijzonder voor fans van de energieke sidekick Marieke Elsinga; de 31-jarige Elsinga gaat ermee stoppen. Bronnen melden aan het AD dat ze zelf de knoop heeft doorgehakt om er na slechts één seizoen de brui aan te geven. Wanneer ze voor het laatst te zien is, is nog onbekend. 

Augustus vorig jaar begon Marieke als vaste sidekick van presentator Humberto Tan, als opvolgster van Luuk Ikink. De precieze reden waarom ze vertrekt is niet bekend, maar volgens insiders heeft het tussen haar en Tan nooit echt geboterd. Voor de presentatrice reden genoeg om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Op het moment is de zomervariant van het programma op televisie te zien; RTL Summer Night. Beau van Erven Dorens vervangt de 51-jarige Humberto tijdens de zomerweken. En zoals ook op televisie overkomt, zouden Marieke en Beau zowel voor als achter de schermen wél een klik hebben. Helaas voor Marieke is het duo van kortstondige duur.

Er waren geruchten over een mogelijke terugkeer naar Qmusic, maar dit werd door haarzelf ontkend. Volgens insiders wordt er nu bij RTL gezocht naar ander televisiewerk voor haar. Wie Humberto’s nieuwe sidekick wordt, is nog niet bekend. Gelukkig is ze de komende tijd nog wel te zien op televisie; Marieke doet namelijk aankomend seizoen te zien in Expeditie Robinson.

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: Metronieuws | Beeld videostill