Oh nee! Moet je zien wat Jan Kooijman met z’n haar gedaan heeft!

Jan Kooijman ruilt zijn bruine lokken in voor deze nieuwe coupe

Jan Kooijmans haar houdt heel Nederland in zijn greep. De presentator besloot dat het tijd was voor een nieuwe coupe en de reacties zijn erg verdeeld. Waarom de presentator koos voor deze ingrijpende verandering is nog niet bekend.

“Batman Returns is 25 jaar oud. Mijn vakantie is voorbij. Ik ben blond. Een weekend vol shocks. #DOEI”, schrijft Jan op Instagram. De presentator heeft zijn mooie bruine lokken ingeruild voor een blond kapsel. Zijn volgers reageren wisselend. Zo wordt hij vergeleken met Thijs Römer en Johnnie uit de serie Flodder. Zo zegt één van zijn volgers: “Dacht toch echt dat ik Thijs Römer niet volgde op Insta”. Een ander laat zijn ongeloof duidelijk merken op Instagram: “Neee! Bruin staat je echt wel mooier! En is sexier.”

Reden onbekend
De reden achter deze verandering van haarkleur is nog niet bekend. Wie weet is het voor een nieuw project Jan. Wij zijn in ieder geval erg geschokt door het nieuwe kapsel van deze dansende adonis en zullen er zeker even aan moeten wennen. Wat vind jij? Laat het ons weten in de reacties op onze Facebookpagina!

?#BatmanReturns is 25 jaar oud. ?Mijn vakantie is voorbij. ?Ik ben blond. Een weekend vol shocks. #DOEI

Een bericht gedeeld door Jan Kooijman (@jankooijmagram) op

Wil je dit onthouden? Bewaar ‘m op Pinterest!

Bron: De Telegraaf, Instagram | Beeld: Hollandse Hoogte