Oh nee: slecht nieuws voor familie Cudogham uit Een Huis Vol

‘Dit hadden wij niet verwacht’

Afgelopen woensdag was een spannende dag voor veel tieners. Eindexamenleerlingen kregen namelijk te horen of ze geslaagd waren. Eerder schreven we al dat voor Noud van familie Nagelkerke uit Een Huis Vol de vlag uit kon. Helaas heeft de familie Cudogham slechter nieuws gekregen.

Telefoon op speaker

Op Instagram deelt de familie Cudogham een verdrietige update. “Dit was hem dan. Het telefoontje dat ons gisteren om 12:42 duidelijkheid bracht. Geen speculaties meer. Geen kansberekening met N-termen die eerder gisteren bekend gemaakt werden. Nee, op dit moment hielp er geen lief moedertje meer aan. Dit is het. Het moment van slagen, herkansen of zakken. De telefoon ging. Hij stond op speaker met de familie eromheen”, aldus het gezin.

Slecht nieuws

En dan komt het hoge woord eruit. “’Hallo met Kik’. Aan de andere kant van de digitale lijn hoorden we de bedompte stem van Kiks mentor. ‘Kik ik heb helaas slecht nieuws.’ Het was even stil, doodstil! Deze zagen wij niet aankomen. Ook Kik niet. Kik had er de laatste periode zo hard aan getrokken, was gemotiveerd en gefocust. Dit hadden wij niet verwacht. Als een bus van rechts zeg maar. En we hadden ons Kikje zo gegund om de boeken in de hoek te gooien en te genieten van de gedachten als student volgend schooljaar. Maar niets was minder waar. C’ Est la vie. You win some, you lose some. Om er maar wat oneliners uit te gooien.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fam Cudogham (@familiecudogham)

Positief

Gelukkig blijft de familie er positief onder. “Maar het belangrijkste is dat we dit samen dragen, als gezin”, schrijven ze. “Jouw overwinning is het onze en jouw teleurstelling dragen we samen met jou”, vervolgt het gezin. “Lieve Kik, voor ons ben en blijf je een kanjer. En dat diploma, dat komt wel. No spang. Niets komt te vroeg. So so Lobi.”

Lees ook: Trotse familie Nagelkerke uit Een Huis Vol: ‘Geslaagd!’

Bron: Love Reality | Beeld: Een Huis Vol, Instagram @familiecudogham