Gordon is woest op tijdschrift Quote: ‘Als het je goed gaat dan moet je kop eraf’

Het verhaal zou compleet verdraaid zijn, volgens Gordon

Gordon is klaar met de manier waarop journalisten zijn woorden verdraaien. Vooral Quote spant volgens de zanger de kroon. Het blad heeft een artikel geschreven over de koffiezaken die Gordon runt, maar het verhaal slaat, volgens Gordon, kant noch wal. 

Hij geeft aan dat hij niet meer met journalisten wil praten.

Zelf beter kunnen
Quote belde Gordon maandag om opheldering te vragen over een artikel in roddelblad Weekend. Daarin stond dat de bedrijfsleider van koffiezaak Blushing was opgestapt. Gordon heeft hier toen over gesproken met Quote en vertelde over de zaken in het bedrijf. De journalist van Quote maakte uit de woorden van de zanger op dat hij ‘denkt dat hij het zelf beter kan’. Daarbij zou het personeel ontevreden zijn en het binnen de vestigingen in Blaricum, Amsterdam en Rotterdam zou het niet lekker lopen.

Woest
Een dag later reageerde Gordon woest op het artikel en liet hij in een bericht op Facebook weten dat hij er niet van gediend was. Hij is van me mening dat ze hem nu gewoon willen aanpakken. “Het was al weer een paar dagen geleden natuurlijk dat de strontkar over mij heen werd gestort dus nu pakken we zijn onderneming maar even aan. Een manager neemt ontslag omdat hij voor zichzelf gaat beginnen en gelijk hebben de mediahonden aanleiding om er weer van alles omheen te verzinnen”, schrijft hij op Facebook.

Failliet
De zanger denkt zelfs dat Quote het liefst zou melden dat het rampzalig ging en dat hij aan een afgrond stond. “Het liefst zouden ze natuurlijk melden dat ik failliet ben en dat iedereen een hekel aan me heeft die bij Blushing werkt. Dat is de teneur in Nederland, als het je goed gaat dan moet je kop eraf. Maar helaas lieve mensen, ook dit is absoluut allemaal flauwekul. De horeca kent nu eenmaal veel verloop in personeel en ik ben juist gezegend met geweldige teams in alle drie de zaken die het buitengewoon goed doen. Ik word er moedeloos van om elke week mezelf weer te moeten verdedigen aan dat rapaille wat zich journalisten noemt en dit was dan ook de laatste keer dat ik dit doe. (…) De Quote is afgezakt tot een ordinair roddelblad niets meer en niets minder.”

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: archief