Ben jij in oktober jarig? Dit zegt het over je!

 

oktober

Je geboortemaand vertelt je veel over je karakter!

Echte ‘kerstcadeautjes’, dat zijn kinderen die eind september/begin oktober geboren worden. Ben jij ook in oktober jarig en vier je dus binnenkort je verjaardag? Volgens onderzoek zou dit veel over je persoonlijkheid vertellen, mensen die in deze maand geboren zijn hebben namelijk veel met elkaar gemeen. 

Ben jij in oktober geboren? Lees dan verder!

Atletisch
Zo zijn oktober-kinderen de meest atletische en sportieve mensen, omdat de moeders van deze baby’s veel zon hebben gezien in de zomer en daarmee veel vitamine D hebben binnengekregen. Hier profiteren kinderen van, omdat vitamine D de groei van spieren bevordert. Misschien is dat ook wel de reden waarom mensen die in oktober geboren zijn, het langst leven. Deze mensen hebben namelijk de grootste kans om 100 jaar oud te worden.

Passie
Daarnaast zijn mensen die deze maand jarig zijn echte romantici. Ze hebben een hekel aan ruzie en maken het liever snel goed met hun geliefden. Ze zijn daarnaast goede, trouwe vrienden die altijd klaarstaan voor degenen die dicht bij hen staan. Eigenlijk benaderen ze alles in hun leven met passie. Ook hebben mensen die in oktober geboren zijn overal een oplossing voor. Ze helpen ook graag andere mensen, doordat ze goed na kunnen denken en altijd scherp blijven. De perfecte beste vriendin eigenlijk!

Beetje lui

Natuurlijk zijn er ook wel kleine nadelen voor mensen die in oktober geboren zijn: ze kunnen namelijk ook een beetje lui zijn. Juist doordat ze problemen goed op kunnen lossen, maken mensen die in deze maand geboren zijn, zich niet zo druk. Herken jij je in deze omschrijving? Laat het ons weten in de reacties! 

Deze tip bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash