Verdrietig nieuws: Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn uit elkaar

‘We hebben besloten elkaar los te laten in liefde’

Olcay Gulsen en Ruud de Wild hebben besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Via een gezamenlijk Instagram-bericht delen de twee dat ze uit elkaar zijn. 

Uit elkaar

“De afgelopen maanden zijn wij niet meer een stel zoals je ons misschien kent. We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken”, begint Olcay haar bericht. “We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde. Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie. We hebben na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf”, sluit ze haar bericht af.

Reacties

In de reacties regent het hartjes van vrienden en volgers. Zo reageren onder andere Chantal Janzen, Bridget Maasland en Isa Hoes onder het bericht.

Ups en downs

De twee waren sinds 2019 een setje. Het stel besloot toen na vier maanden een punt achter hun relatie te zetten. “Aan alles komt een einde”, lieten ze toen weten. Toch konden ze elkaar niet loslaten en besloten ze het na een korte break weer met elkaar te proberen. De relatie ging echter niet zonder ups en downs. Zo werd er in 2021 darmkanker bij Ruud geconstateerd.

Lees ook: Anna lijkt tóch de liefde te hebben gevonden in B&B Vol Liefde

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld, Instagram @olcay