Dit is waarom de Wie is de Mol?-kijkers het vooral over Olcay Gulsen hadden

Zou Olcay Gulsen de Mol zijn?

Wie is de Mol? houdt de gemoederen in Nederland alweer flink bezig. Vooral Olcay Gulsen, een deelneemster van dit bekende spelprogramma, maakte dit keer de tongen flink los. Volgens de kijkers gedroeg ze zich erg vreemd. 

Vanaf hier gaan we dingen verklappen, dus lees niet verder als je de aflevering nog moet kijken!

Penningmeester
In deze aflevering zou er eindelijk geld verdiend worden en dus moet er een penningmeester aangewezen worden. Olcay biedt zich gelijk aan als penningmeester en als Stine zich ook aanbiedt, maakt Olcay bij wijze van een grapje meteen duidelijk dat het al besloten is dat zij penningmeester wordt. Dat was niet het enige gekke dat zich afspeelt rondom de modeontwerpster.

Zwarte vrijstelling
Bij de tweede opdracht moeten de kandidaten in duo’s in een rij in verschillende bakjes kijken. In die bakjes liggen verschillende voorwerpen. Dit kunnen briefjes geld zijn, of briefjes die juist geld uit de pot halen óf een vrijstelling voor de test aan het einde van het programma. Nadat het eerste duo in de bakjes keek, moeten ze aan een ander duo vertellen in welke drie bakjes zij moeten kijken. Wijst het eerste tweetal ze in de juiste richting of spelen ze voor Mol en leiden ze de kandidaten naar de verkeerde bakjes. Hier gaat het dus om vertrouwen.

Jan vindt in een van zijn bakjes een zwarte vrijstelling. Dat is de machtigste vrijstelling, omdat het alle andere vrijstellingen ongedaan maakt. Jan besluit Olcay en Stine niet te vertellen van de vrijstelling, maar wat schept onze verbazing? Olcay loopt recht op de vrijstelling af, bijna alsof ze wist dat hij daar zou liggen. De kijkers van Wie is de Mol? vinden het allemaal maar verdacht. Zou ze de mol zijn? Bekijk de hele aflevering hier.

 

Lees ook: Nieuw programma ‘Paleis voor een prikkie’: na eerste aflevering bood de familie alles direct weer te koop aan

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Linda | Beeld: videostill Wie is de Mol?