Olcay Gulsen openhartig over breuk met Ruud de Wild

Olcay Gulsen en Ruud de Wild relatie

“Ik ben nu iemand kwijt die onvervangbaar is”

De 39-jarige RTL Boulevard-presentatrice, Olcay Gulsen, vertelt in de nieuwste editie van Weekend openhartig over haar breuk met radio-dj Ruud de Wild (50) en het overlijden van haar goede vriend. Na een korte relatie van vier maanden, kondigden Ruud en Olcay begin juni aan niet langer meer samen te zijn. Enkele weken later vertelt ze hoe ze deze periode heeft ervaren.

Ook vertelt Olcay wat de precieze reden is geweest waarom zij en Ruud uit elkaar zijn gegaan.

Onvervangbaar

Olcay was geschokt toen ze het verdrietige nieuws hoorde dat haar ex-verloofde, James Harris, plotseling was overleden. Ze had nog een goede band met haar ex en dat maakte het overlijden erg moeilijk voor de presentatrice. “Je verwacht met vrienden samen oud te worden en dat maakte het voor mij zo heftig”, vertelde ze eerder in RTL Boulevard. Na de heftige gebeurtenis had ze tijd nodig om alles op een rijtje te zetten. “Buiten dat we ooit verloofd zijn geweest, waren we jarenlang heel goede vrienden”, vertelt ze nu aan Weekend. “Ik ben iemand kwijt die onvervangbaar is.”

Geen spijt

Dat het overlijden van haar ex-verloofde de reden is dat Olcay niet langer meer samen is met Ruud de Wild blijk te kloppen. Spijt heeft de brunette niet. “Ik had het niet anders kúnnen doen.” Ze laat weten dat ze inmiddels wel weer contact heeft met Ruud. “En dat is fijn, want hij is ook heel bijzonder voor mij. Ik zou het zonde vinden als we geen vrienden meer kunnen zijn. Ruud is heel lief en begrijpend geweest. Voor hem waren het ook veel heftige dingen in de korte periode dat we samen waren.”

Lees ook: Dolgelukkige Raymond van Barneveld wil samenwonen met grote liefde Julia

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill, RTL Boulevard